Drs. Tineke Visser

Dagvoorzitter
De impact van de WNRA op de or werkzaamheden!

Tineke is een zeer ervaren overheidstrainer, met ruime medezeggenschapservaring. Zij begon haar carrière bij Binnenlands Zaken, heeft bij stichting Overheidspersoneel (CAOP) haar sporen verdiend in het CAO overleg met bonden en werkgevers als secretaris, heeft zelf in verschillende ondernemingsraden gezeten en is inmiddels ruim 10 jaar medezeggenschapsadviseur en trainer binnen de Overheid en semi-Overheid. Zij is mede auteur van diverse publicaties over de WNRA, zoals Instemming op normalisering, Juni 2018 Rendement. 

Renate Vink-Dijkstra

2020: Arbeidsrecht bij de overheid, een wereld van verschil? 

Renate Vink-Dijkstra is een zeer gedreven en enthousiaste advocaat met een groot hart voor medezeggenschap. Samen met haar cliënten probeert ze vanuit menselijk en praktisch oogpunt steeds de beste oplossing te bereiken. Renate doorliep haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden en studeerde af in Civiel recht. Tijdens haar studie werkte ze als juridisch medewerker en was ze als vrijwilliger verbonden aan de Rechtswinkel in Alphen aan den Rijn. Sinds haar afstuderen in 2008 werkt Renate bij De Clercq. Als advocaat heeft ze zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, meer in het bijzonder in de medezeggenschap. In dat kader rondde Renate in 2015 met succes de specialisatieopleiding Arbeid, Onderneming en Medezeggenschap af aan de Universiteit van Amsterdam. 

mr drs Els Huisman 

De Wet (Wnra) en de OR in 2020 

Els Huisman is specialist in medezeggenschap binnen de (semi-) publieke sector. Ze is bezig met een promotieonderzoek op dat gebied. Ze werkt daarnaast op het snijvlak van het civiele recht, het bestuursrecht en het ambtenaren recht. Met name in de zorgsector en sociale sector veel ervaring. Zij is tevens bedrijfskundige. 

Drs. Peter Heymann

Ga als OR uitdaging aan om te komen tot modernisering HRM-beleid in 2020

Peter is als zelfstandig trainer-coach-adviseur, werkzaam op het gebied van arbeidsverhoudingen en medezeggenschap. Hij heeft een grote kennis en ervaring in actuele gemeentelijke ontwikkelingen zoals bezuinigingsbeleid, intergemeentelijke samenwerking en implementatie Wnra.