Congres OR Overheid - WNRA en consequenties voor de OR 9 mei 2019

Congres OR Overheid - WNRA en consequenties voor de OR 9 mei 2019

Drs. Tineke Visser

Tineke is een zeer ervaren overheidstrainer, met ruime medezeggenschapservaring. Zij begon haar carrière bij Binnenlands Zaken, heeft bij stichting Overheidspersoneel (CAOP) haar sporen verdiend in het CAO overleg met bonden en werkgevers als secretaris, heeft zelf in verschillende ondernemingsraden gezeten en is inmiddels ruim 10 jaar medezeggenschapsadviseur en trainer binnen de Overheid en semi-Overheid. Zij is mede auteur van diverse publicaties over de WNRA, zoals Instemming op normalisering, Juni 2018 Rendement. 

Drs. Peter Heymann

Peter is als zelfstandig trainer-coach-adviseur, werkzaam op het gebied van arbeidsverhoudingen en medezeggenschap. Hij heeft een grote kennis en ervaring in actuele gemeentelijke ontwikkelingen zoals bezuinigingsbeleid, intergemeentelijke samenwerking en implementatie Wnra. 

Dr.mr. Steven Jellinghaus

Steven is als advocaat en mediator verbonden aan De Voort advocaten ǀ mediators te Tilburg. Hij begeleidt binnen zijn praktijk vele ondernemingsraden, zowel in de publieke en de private sector.  Daarnaast is hij als docent arbeids- en ambtenarenrecht verbonden aan het Departement Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit van Tilburg. Hij heeft vele publicaties op zijn naam staan op deze rechtsgebieden, waaronder een aantal boeken op het gebied van de normalisering. Hij bekleedt verder een aantal maatschappelijke functies.